Campionat Catalunya Clubs Sub20_ Pista Coberta 2018

Diumenge 14 de gener, en jornada de tarda, els nostres atletes Sub20 prenien part del Campionat de Catalunya de Clubs. En aquest competició per equips, poden participar els atletes de categoria: cadet, juvenil i junior.

Van participar un total de 13 equips masculins i 12 equips femenins. El Cornellà Atlètic va presentar equip en les dues categories.

El bon estat físic i tècnic dels nostres atletes va aconseguir un resultat històric pel Cornellà Atlètic. Els nois es feien amb la segona posició, a cinc punts del primer classificat (FCBarcelona), i les noies es proclamaven Campiones de Catalunya!!!.

Durant tota la competició, el ball de posicions va ser constant. La igualtat dels diferents equips era enorme, i arribats als relleus les posicions estaven definides, però no assegurades. Però els fantàstics relleus, tant masculí com femení, van acabar per decidir el resultat, i els nostres van defensar la seva posició al podi.

L’equip masculí va ser 3er la temporada 2017, i en aquesta ocasió pujava una posició.Tot i haver de modificar l’equip en l’últim moment per alguna baixa considerable, van lluitar fins a obtenir la segona posició.

En el cas femení, l’èxit és molt més important, no només per aconseguir la primera posició… sinó perquè mai havien estat al podi en aquesta categoria!!!

MOLTES FELICITATS!!!

Resultats: http://fcatletisme.cat/wp-content/uploads/resultat-20180114-catclubssub20pcsabadell.pdf