Campionat Catalunya Clubs – Pista Coberta 2018

Com cada gener, tot just inaugurat el nou any, els nostres atletes es donen cita en els diferents Campionats de Catalunya de Clubs.

El passat 7 de gener es va realitzar la màxima competició per clubs de Pista Coberta a Catalunya. El Cornellà Atlètic tenia representació masculina i femenina.

El diumenge al matí participava l’equip absolut femení, a la Categoria “B”. Les nostres atletes competien per assolir l’ascens a la màxima categoria. Amb l’excel·lent actuació de totes les integrants de l’equip, es va aconseguir l’objectiu desitjat. Van guanyar el Campionat amb una diferència de 27punts respecte al segon classificat, el C.A. Laietània, assolint el passe per participar la temporada pròxima en el grup A.

La classificació al  GRUP B – Femení:

1er Cornellà Atlètic   2on C.A. Laietania   3er UA Terrassa   4rt UA Montsià   5è. CA Tarragona  6è. GEiE Gironí   7è. Barcelona At.   8è. CA Sant Just

A la tarda era el torn dels nois… l’Equip Masculí  competia en el grup “A”. Aquest grup l’integra els vuit millors equips catalans en Pista Coberta. Els nostres atletes buscaven millorar la cinquena posició de la temporada passada  i assegurar la permanència a la màxima categoria.  I un cop més van demostrar que són capaços de tot… van obtenir la 4a posició, és a dir, objectiu aconseguit!!!

La classificació al GRUP A – Masculí:

1er  FCBarcelona  2on ISS L’Hospitalet  3er AACatalunya  4rt Cornellà Atlètic   5è CA Igualada

6è JA Sabadell  7è Lleida UA  8è Avinent Manresa

A la imatge una petita part de l’Equip Femení Absolut de PC 2018

Enhorabona a tots/es!!! I molta sort a la Pista Coberta que tot just comença!

Resultats Grup A: http://fcatletisme.cat/wp-content/uploads/resultat-20180107-catclubsapcsabadell.pdf