ESCOLA D’ATLETISME

L’ESCOLA D’ATLETISME DEL CORNELLÀ ATLÈTIC

L’escola de la nostra entitat promou l’aprenentatge de l’atletisme mitjançant la diversió, l’esport, el companyerisme, el joc, … al mateix temps que volem transmetre valors com l’esforç, la superació, el treball i la dedicació.

En el camí que recorren any rere any, la nostra voluntat passa per a que aquests valors acompanyin al nen o nena, per convertir-se en un gran atleta i persona. A nivell esportiu, el que volem és introduir als nens en aquesta esport, per tal de que es converteixi en la seva passió, i que en anys futurs puguin extreure el seu màxim rendiment.  Aquest últim punt, s’inicia en el període de tecnificació, on l’atleta pren un compromís i una dedicació més focalitzada a la competició i a la obtenció de resultats.

INICIACIÓ A L’ATLETISME  Pre-Benjamins i Benjamins

En aquesta etapa l’objectiu és la introducció a l’atletisme, la diversió,  i la millora de les qualitats físiques generals dels nens i nenes.

CONEIXENT L’ATLETISME  Alevins i Infantils

En aquestes categories es busca que la canalla gaudeixi al màxim de l’atletisme i la introducció de conceptes tècnics de les diferents especialitats simultàniament al treball físic general.

TECNIFICACIÓ   Cadets, Juvenils, Júniors, Absoluts

A la tecnificació s’introdueix ja a un treball tècnic més específic, buscant objectius esportius, i on el compromís i l’assistència seran valors decisius per l’obtenció de resultats.

 

 

 

horari

Quota d’Inscripció:

– Matrícula: 60 euros *

– Quota trimestral: 75 euros *

– Obsequi samarreta de competició

Inscripcions: C/ del Rugbi s/n, Cornellà Llob.

– Dilluns, dimecres i divendres de 18 a 20 hores

– Telèfon: 93 475 35 24

* Consultar preus familiars